Prirodna kozmetika je postala opše popularna i neophaodna u prezasićenom tržištu neproverenih, sumljivo deklarisanih i nekvalitetnih proizvoda koje srećemo svakodnevno. Poznato je da mnoga preduzeća reklamiraju proizvode sa prirodnim komponentama pri čemu je sadržaj prirodnih komponenti veoma nizak i neefikasan. Prirodna kozmetika podrazumeva da je sastav preparata 100% prirodan. Kako se ovakvi proizvodi teško održavaju svežim usled sadržaja prirodnih konzervanasa koji nisu dovoljno efikasni, pribegava se posebnim pakovanjima u vidu tube i slično. Naravno cene ovakvih proizvoda su za naša primanja prilično visoke. U želji da ipak obezbedimo kozmetiku koja će sadržati dovoljnu količinu prirodnih sastojaka da daje vidljive rezultate a pri tome ostane pristupačna našem tržištu opredelili smo se za uvoz dobro proverenih proizvoda iz Bugarske.

Prva serija proizvoda odnosi se na proizvode preduzeća BILKA.

Svi proizvodi sadrže preko 70% prirodnih komponenti a ostatak čine visoko kvalitetni sastojci koji su rezultat biotehnoloških istraživanja tj nastali su od prirodnih komponenti ili su kvalitetne sintetičke komponente koje podležu svim evropskim i domaćim standardima kozmetičke industrije. Od sintetičkih komponenti sigurno su isključeni parabeni. Moguće je prisustvo veštačkih mirisa i konzervansa ali za sada nijedan od naših korisnika se nije žalio da je imao bilo kakve probleme ili reakcije na koži. Od veštačkih boja mogu biti prisutne boje koje su dozvoljene za primenu u ljudskoj ishrani i to samo u pojedinim proizvodima. O samim proizvodima možete pročitati više na stranici PROIZVODI.

Još jedna interesantna serija proizvoda SEA STARS razvijana je od strane Bugarske akademije nauka. Kozmetički preparati, kreme za negu tela i soli za kupanje sadrže lekovitu lugu koja je mešavina prirodnih sastojaka nastalih na obali Crnog mora. To je rastvor koji se izdvaja tokom procesa ekstrakcije soli. U kadama za odležavanje morske vode izdvaja se lekovita luga – rastvor bogat mineralima i mikroalgama koje imaju blagotvoran uticaj ne samo na kožu (čak i psorijazu) već se koriste za lečenje zglobno-koštanog sistema. U kombinaciji sa drugim prirodnim sastojcima ova kozmetika daje izuzetne rezultate.

ŽELIMO VAM DA KVALITETNI PROIZVODI POSTANU DEO VAŠE SVAKODNEVNICE I DA ZAISTA UŽIVATE U BLAGODETIMA KOJE OVA KOZMETIKA DONOSI

Poslovno Ime: BIOKO DOO BEOGRAD-STARI GRAD
Status: Aktivno privredno društvo
Matični broj: 21114669
Pravna forma: Društvo sa ograničenom odgovornošću
Sedište: Opština: Beograd-Stari grad | Mesto: Beograd-Stari grad | Ulica i broj: Gospodar Jevremova 23
PIB: 109030192
tel: +381 64 22 18 026
e-mail: office@bioko.rs

bioko.rs
Jevremova 23
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 64 221 80 26 (od 9 do 15h)
e-mail: office@bioko.rs